Hva koster det å produsere film og reklame? 

Det er ikke lett for oss å si hva en produksjon koster uten tilstrekkelig med info fra kunden. Men vi har laget en liten oversikt for å hjelpe deg å få en litt bedre oversikt over hva din ønskede produksjon måtte koste. Nedenfor ser du noen prisklasser du kan trykke på for å få litt mer informasjon om hva du kan forvente deg med de forskjellige budsjettene.

Hva påvirker kostnaden på min produksjon?

 
 
Webp.net-resizeimage icon.png
 
 

Involveringer

Antall personer vi er nødt til å involvere i produksjonen har en stor betydning på prisen. Det er mange ekspertiser i bransjen, noe som betyr at kameraoperatøren din hadde tvilsomt gjort en like god jobb med lys som en lysmester. Dette betyr ikke at vi involverer unødvendig personell til produksjoner, men et kreativt samarbeid mellom avdelinger på en produksjon skal ikke undervurderes.

 
887415_group_512x512.png
 
 

Formål

Uansett størelse på oppdraget er de tekniske kvalitetene og personell det samme. Ambisjonene du har ang filmen har ikke noe å si på kvaliteten. Men om formålet med filmen kun er å skape oppmerksomhet er dette vanligvis rimeligere enn filmer med mål om å styrke en merkevare, perspektivendringer eller presentere ett verdigrunnlag.

 
Target-icons-1.png
 

Tid

De fleste produksjonene våre er produsert på en dag med innspilling, så derfor er kordinering fra vårt side det viktigste for å holde dine kostnader nede. Men om prosjektet er såppas omfattende at det ikke lar seg gjøre på en dag er dette med på å dra budsjettet opp.

 
Webp.net-resizeimage.png